Home » Vacatures » Junior recruiter / HR assistent (M/V)


Junior recruiter / HR assistent (M/V)

13 juni 2017 Vacatures

Junior recruiter – startersfunctie – Breukelen – Tijdelijk 5 maanden – 32-40 uur

Voor een grote klant van Randstad gevestigd in Breukelen zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste starter op het gebied van HRM. Deze tijdelijk functie zal een mooie eerste kennismaking kunnen zijn in het recruitment vak. Bij voorkeur heb je nog geen vakantie gepland staan tijdens de zomer.

De werkzaamheden:
– De openstaande vacature worden door de leidinggevende/vacaturehouder doorgemaild. Deze dienen te worden ingevoerd in Lumesse (Werving en selectie – systeem).
– Eerste selectie van CV’s
– Eventueel potentiele kandidaten telefonisch benaderen voor verdere informatie
– Aandragen interessante kanddaten aan vacaturehouder
– Je onderhoudt contact met de leidinggevende over de status van de vacature, maar ook onderhoud je het contact met de vacaturehouder over de status en voortgang van de sollicitanten.
– Indien een kandidaat start, zorg je er ook voor dat het aanstellingsproces in gang wordt gezet en wijs je de afgevallen kandidaten af.
– Ondersteuning bieden aan wekelijkse rapportages

De focus van deze functie zal liggen op vacatures die vallen in schaal 1, 2 en mede afhankelijk van de werkverdeling en kandidaat ook de vacatures in de iets hogere schaal. Denk hierbij aan regiomedewerkers, cateringmedewerkers, afwassers, schoonmakers en eventueel koks, cateringbeheerders en receptionistes.

Vind je het leuk om aan de slag te gaan in een HR startersfunctie? Reageer dan direct met een uptodate CV, dan nemen wij contact met je op!PlaatsBreukelenBedrijfBedrijf in Breukelen

: Junior recruiter / HR assistent (M/V)