Home » Vacatures » Schoonmaker en Spuiter van gevels in de buitendienst (M/V)


Schoonmaker en Spuiter van gevels in de buitendienst (M/V)

14 juni 2017 Vacatures

Gezocht: Aanpakker zonder hoogtevrees? Ben jij het type ¿zonnetje in huis¿ voor zowel je collega¿s als je klanten? Wil je jouw klant service bieden én een vriendelijk woord?
Dan kan je aan de slag als schoonmaker of spuiter bij een vooraanstaand gespecialiseerd familiebedrijf in het spuiten van gevels (panelen).
De schoonmaker spuit de panelen schoon, vervolgens gaat de spuiter de panelen in de juiste verfkleur spuiten.

Je gaat het vak van spuiter of medewerker gevelreiniging leren in de praktijk. Elke dag is anders want dit gespecialiseerde bedrijf werkt aan opdrachten in heel Nederland en incidenteel ook in Duitsland of België.
Het bedrijf heeft nu zo¿n 7 medewerkers maar door het grote aantal opdrachten is er nu plaats voor een schoonmaker én een spuiter.
Als je al een VCA certificaat hebt, is dat mooi meegenomen. Heb je nog geen VCA certificaat, dan krijg je de kans om dit bij dit bedrijf te gaan halen.

Als je aan een opdracht werkt die wat verder weg is dan de bedrijfslocatie in Rijssen, kan het zijn dat je een weekje in de kost moet in de omgeving van de werklocatie.
Hiervoor krijg je een extra vergoeding van 55 euro per dag bovenop je salaris dat tussen de 1.800 en 2.400 euro bruto ligt (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
Als schoonmaker word heel soms van je gevraagd om in de nacht te werken (maximaal 3 weken per jaar). Normaal is dat je overdag werkt, tussen 7.00 en 17.00 uur, 40 uur per week.
Door het werken op locatie, word je ook beloond met een reiskostenvergoeding van 19 cent per gereden kilometer.

Enthousiast geworden om als schoonmaker of spuiter van gevelpanelen aan de slag te gaan?

Klik dan op de button en solliciteer. Ik ga je bellen!!PlaatsRijssenBedrijfEen relatie van Randstad

: Schoonmaker en Spuiter van gevels in de buitendienst (M/V)