Home » Vacatures » Schoonmaker gebouwen/kantoren


Schoonmaker gebouwen/kantoren

21 juni 2017 Vacatures

Vught, Noord-Brabant – Schoonmaker gebouwen/kantoren Joof Taalstraat 41 5261BA VUGHT Ben jij een harde werker die niet vies is van een poetsbeurt? Lees het verhaal van Bernard, schoonmaker via Tempo-Team. Bernard (39 jaar) schoonmaker: Mijn werk is erg afwisselend. Zo werk ik op oproepbasis bij diverse bedrijven bij mij in de omgeving. Via de T-Point app op mijn … *** Deze vacature is voor u gevonden op Joof.nl. Om de originele vacature te bekijken of hierop te solliciteren, klik op ‘reageer’ en kies… het online sollicitatieformulier. *** Algemeen Naam van de functie: Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen) Functieomschrijving: Ben jij een harde werker die niet vies is van een poetsbeurt? Lees het verhaal van Bernard, schoonmaker via Tempo-Team.Bernard (39 jaar) schoonmaker:Mijn werk is erg afwisselend. Zo werk ik op oproepbasis bij diverse bedrijven bij mij in de omgeving. Via de T-Point app op mijn telefoon hoor ik waar en wanneer ik kan werken, via die app geef ik ook aan wanneer… – Vast – Voltijds

: Schoonmaker gebouwen/kantoren